Transport ADR

Pentru marfuri speciale asiguram conditii speciale! Incredere si profesionalism in serviciile de transporturi ADR

Societatea noastra organizează transport de mărfuri periculoase (ADR) in orice localitate din Romania la cererea clientului.

 

Substanțele periculoase includ substanțe și articole care pot fi un produs finit, semifabricat, produs intermediar, subprodus, materie primă sau deșeuri și care au caracteristici de substanțe periculoase, iar în timpul transportului pot pune în pericol viața și sănătatea umană și pot provoca poluarea mediului .

 

Pentru transportul substanțelor periculoase (ADR), vom respecta anumite reguli de transport strict prescrise, spre deosebire de transportul clasic de mărfuri.

 

Reglementările internaționale privind transportul de mărfuri periculoase se schimbă la fiecare doi ani. În prezent, 49 sunt membri ai Convenției ADR printre care si Romania.

Camioanele noastre dedicate transportului ADR, sunt echipate conform normelor in vigoare si sunt administrate de catre consultanti specializati

La nivel nationl, avem o rețea stabilită pentru urmărirea expedierilor, oferind astfel clienților rapoarte actualizate despre starea încărcăturilor lor, folosind toate cele mai noi tehnologii in materie.

 

Cu contactele noastre de rețea la nivel national si chiar mondial, serviciul de asistență al casei noastre de expeditii este întotdeauna concentrat pe îmbunătățirea eficienței acestuia si oferirea celor mai bune solutii de tranport.

Servicii de transport intern la preturi decente!

deschide WhatsApp
1
Salut, ai nevoie de transport de marfa ? Noi te putem ajuta. Trimite-ne acum detaliile pe WhatsApp